DIY -osio

Foorumin yleiset säännöt ja ohjeet
Urran
Site Admin
Viestit: 8533
Liittynyt: To Heinä 01, 2010 2:58 pm
Paikkakunta: Kerava-Vantaa akseli

DIY -osio

Viesti Kirjoittaja Urran » Ke Joulu 07, 2011 9:04 am

Hei Pesukinnaslaiset!

Ylläpito on nyt lisännyt sen paljon puhutun "Oppaat osion" mikä tällä kertaa sai nimekseen DIY. Löydät sen täältä.

DIY osio on tarkoitettu käyttäjien ja miksei apupoikienkin/tuotteiden edustajienkin tekemiä ohjeita ja ohjeistuksia varten. Osioon ei normaali käyttäjä voi lisätä topicceja eikä näin ole tarkoituskaan. Varsinainen ohjeistus tehdään ensin sille kuuluvaan Tuotteet ja Tekniikat -osioon mistä ylläpito siirtää sen DIY -osioon nähdessään tarpeelliseksi/ansaituksi. Oppaissa luonnollisesti halutaan pitää tietty taso joten ottakaahan paljon kuvia ja kirjoitelkaahan paljon tekstiä ;)

Haluankin provosoida ja asettaa foorumilaisille haasteeksi tehdä oppaita, myös ihan arkisistakin detailingiin liittyvistä hommista. Lisäksi ylläpito toivoo että foorumilaiset ehdottavat ylläpidolle DIY osioon jo vanhoja topicceja (edes ylläpito ei voi muistaa kaikkia).

Muistutuksena vielä että offtopiccia tulee DIY osiolla etenkin välttää, en voi korostaa tätä riittävästi. Topicceihin voi ja tuleekin kommentoida. Ylläpito toivoo että viestit koskevat käsiteltävää aihetta ja erityisesti silloin kun omaat eriävän mielipiteen/tavan tehdä kys. asia, on kommenttisi tärkeä. Näin saatat auttaa jotain joka on kokematon kys. hommassa. Myös tarkentavat kysymykset on tottakai tervetulleita :)

Ystävällisin Terveisin:
Mika / Ylläpito
Vain YKSI LSP!

Avatar
-JP-
Viestit: 2307
Liittynyt: Ma Touko 03, 2010 8:40 pm
Paikkakunta: Jääli

Re: DIY -osio

Viesti Kirjoittaja -JP- » Pe Joulu 30, 2011 1:42 pm

DIY-osio kaipaisi hyvin tehtyä "Mallimerkintöjen poistaminen" -topiccia. Tästä aiheesta kysellään useasti monella merkkifoorumilla ja tältä foorumilta varmasti löytyy kokemusta asiasta.

Joten, kun joku on seuraavan kerran menossa merkkejä poistamaan niin kamera messiin ;)
"Polishing paint is polishing paint, detailing is getting the wax out of the cracks" -Mike Phillips

Vastaa Viestiin