Foorumimuutoksia - Hyvää uutta vuotta 2014!

Foorumin yleiset säännöt ja ohjeet
Avatar
Hynde
Viestit: 3580
Liittynyt: Ma Kesä 28, 2010 11:36 pm
Paikkakunta: Sipoo / Ylläs

Foorumimuutoksia - Hyvää uutta vuotta 2014!

Viesti Kirjoittaja Hynde » Ti Joulu 31, 2013 11:43 pm

Arvoisat foorumilaiset!

Vuosi 2013 on päättymäisillään ja on aika suunnata katseet vuoteen 2014. Mennyt vuosi on ollut jälleen edellistä vuotta sisältörikkaampaa ja näin ollen osoittanut jälleen foorumin kehittymisestä. Silmiin pistävää on ollut jatkuva kirjoitusten ja artikkeleiden tason nousu, joka puolestaan heijastelee harrastajakunnan ammattitaidon karttumisesta. Foorumi on vakiinnuttanut pikku hiljaa paikkansa ja tunnettavuutensa myös muilla aiheeseen liittyvillä foorumeilla. On ollut ilo nähdä foorumilaisten toimineen hyvässä hengessä sanan saattajana omankin foorumin ulkopuolella.

Foorumilaiset ovat verkottuneet aktiivisesti internetin keskustelupalstojenkin ulkopuolella toimeenpannen useita arvokkaita tapaamisia ja tapahtumia. Nämä tapahtumat ovat olleet omiaan houkuttelemaan uusia aloittelijoita aiheen piiriin ja asialliset neuvot sekä opastukset ovat laskeneet selkeästi kynnystä aloittaa harrastus. Kiitos kaikille aktiivisille foorumilaisille oman esimerkin näyttämisestä harrastamisen nimissä! Ilman teitä ja meitä ei olisi mitään yhteisöä.

Erityiskiitos foorumin aktiivisille apupojille, jotka ovat täyttäneet heille asetetut odotukset loistavasti! Vaikka foorumi onkin ollut aikojen alusta saakka liikkeellä ajatuksella HARRASTAJALTA – HARRASTAJALLE, on teidän panoksenne ollut merkittävä tuettaessa foorumilaisten harrastusta. KIITOS!

Vuoden 2013 aikana on toteutettu pienempiä ja suurempia foorumimuutoksia, joilla on pyritty vastaamaan tulevaisuuden asettamiin haasteisiin. Foorumi on kuitenkin kaiken aikaa kasvava yhteisö ja pyrimme kehittämään sitä myös käyttäjien haluamaan suuntaan. Tämän vuoksi kehitysideat ja palautteet ovat meille tärkeitä ja näiden osalta saa olla entistä aktiivisempi vuonna 2014. Tulevaan vuoteen lähdetään liikkeelle myös muutosten myötä. Siitä enemmän seuraavaksi.


Foorumin perustaja ja kantava voima on luotsannut foorumia erittäin ansiokkaasti vuodesta 2010 saakka. Hän on omalla visiollaan luonut meille sellaisen foorumin, kuin se tänä päivänä on. Hyvä henkisen, jossa jokaisella on matala kynnys tulla kirjoittelemaan ja jakamaan kokemuksiaan. Petteri luopuu omasta tahdostaan foorumin hallinnoinnista ja omistajuudesta vuodesta 2014 alkaen sekä siirtää laivan vetämisen seuraaville henkilöille. Tässä kohtaa on paikallaan kiittää Petteriä kumartaa syvästi! KIITOS!!! Toivomme kuitenkin hänen jatkavan aktiivisena foorumilaisena meidän kanssamme.

Foorumin ylläpito henkilöstö näyttää siis seuraavanlaiselta vuoden 2014 alusta alkaen:

Adminit ja foorumin omistajat: -JP-, Urran, Tke_ ja Hynde.

Muina moderaattoreina foorumilla toimivat alkuunsa Petteri ja Dani

Foorumin sääntöihin tai yleensäkään kantaviin ajatuksiin ei ole tulossa suuria muutoksia, vaan haluamme jatkaa samalla linjalla, kuin tähän astikin. Foorumi, joka on tarkoitettu HARRASTAJALTA – HARRASTAJALLE, jossa jokainen on velvollinen huolehtimaan siitä, että muilla on miellyttävä tulla tänne kirjoittelemaan!

Näillä muutoksilla haluamme taata foorumille jatkuvuutta ja menestyksekästä tulevaisuutta!

Muistakaa palauteosio tärkeänä paikkana tavoiteltaessa edellä mainittuja asioita:

viewforum.php?f=45

Hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti!!!

Ylläpito
Kaikki liha tottelee kuria...

Avatar
Hynde
Viestit: 3580
Liittynyt: Ma Kesä 28, 2010 11:36 pm
Paikkakunta: Sipoo / Ylläs

Re: Foorumimuutoksia - Hyvää uutta vuotta 2014!

Viesti Kirjoittaja Hynde » Ke Tammi 01, 2014 12:41 pm

Korjasin muutaman (humalaisen) typon. Asiasisältö sama.
Kaikki liha tottelee kuria...

Vastaa Viestiin