Nanolex Hybrid Wax

Palautetta ja asiakaspalvelua koskeva keskustelualue.
Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Nanolex Hybrid Wax

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ke Elo 02, 2017 1:19 pm

Nyt kun tämä alkaa eksymään maahantuojille pitkin maailmaa myytäväksi on hyvä aika esitellä tämä uutukaisuus teillekin kaikille.

Kuva

Eli kyseessä on Nanolexin historian ensimmäinen paste-tyyppinen vaha ikinä. Nimensä mukaisesti tämä uutukaisuus on hybridi elikkä sisältää sekä luonnollisia ainesosia kuten carnaubaa sekä polymeerisealantteja sekaisin.
Vahan koostumus on miellyttävä purkissa, ei liian kova että vahaa ylipäätään irtoaa purkista levittimeen, mutta ei liian pehmeäkään että joutuisi varoen pyyhkimään levittimellä vahaa purkista.
Levitys on helppoa, vaha itsessään on melkolailla ainakin omaan makuun juuri sopivan rasvainen että sitä saa levitettyä nätin ohkaisen kerroksen, mutta kiitos polymeerien tämä ei ole lainkaan kranttu levityksen jälkeisestä kuivumisajasta ennen pyyhintää. Normaali suositus on luokkaa 5-10 minuuttia ennen pyyhintää, mutta itse olen onnistunut levittelemään koko autonkin kerralla ja pyyhkiä vasta sen jälkeen pois. Tämä ei myöskään ole kranttu liika annostelulle, testeissä laitettiin tavallinen autonhoidosta ja vahaamisesta ymmärtämätön kaveri tätä levittelemään ja kerrostahan tuli sitten mallia oikein paksusti, silti tämä pyyhkiytyi pois ilman ylimääräisiä voimasanoja vaikka tietysti hiukan hankalammin kuin ohuelti laitettuna.

Kestävyys tällä on normaalisti ja hellästi pestynä luokkaa 3-4kk tai 10-15 pesua ennenkuin veden hylkivyys alkaa heikkenemään. Toki koska kyseessä on hybridi, sen saa poistettua vahingossa tai tarkoituksella jos käytössä on agressiivisemmat kemikaalit.

Yksi mielenkiintoisempi käyttö tälle hybridille on se että tämä tuntuisi toimivan oikein mallikkaasti Si3D ja Si3D HD pinnotteiden päällä. Toki kesto ei ole samaa luokkaa kuin paljaalla maalilla, mutta kuitenkin. Eli jos autosi on pinnoitettu Nanolexin tuotteilla mutta silti haluaisit vahailla sitä silloin tällöin, tässä on vastaus :)

Tällähetkellä tuotteesta on valmistettu 500:n kappaleen erikoiserä "First Batch - Limited Edition" joka sisältää mikrokuitulevittimen, kaksi mikrokuituliinaa sekä numeroidun purkin vahaa. Myöhemmin myyntiin tulee pelkkä purkki vahaa ilman ekstroja ja eri etiketillä tietysti.
Kuva Kuva Kuva Kuva

Arcticaz
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Heinä 21, 2017 8:18 pm

Re: Nanolex Hybrid Wax

Viesti Kirjoittaja Arcticaz » Ke Elo 02, 2017 9:00 pm

Tämähän kuulostaa erinomaiselta. Sitten vaan odotellaan kauppojen hyllyille. Osaatko sanoa millon saapuu Suomen markkinoille?

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Nanolex Hybrid Wax

Viesti Kirjoittaja Nanolex » To Elo 03, 2017 9:45 am

Arcticaz kirjoitti:Tämähän kuulostaa erinomaiselta. Sitten vaan odotellaan kauppojen hyllyille. Osaatko sanoa millon saapuu Suomen markkinoille?
En ole tarkistanut tilauskantaa tähän hätään, mutta veikkaisin että molemmat Suomalaiset maahantuojat tätä ovat tilanneet tai tilaavat seuraavan tilauksensa yhteydessä. Normaalisti toimitusaika Suomen kamaralle on ollut noin viikko kaksi tilauksesta lavan saapumiseen hyllyyn asti :)
Kuva Kuva Kuva Kuva

Jarde72
Viestit: 4
Liittynyt: La Tammi 21, 2017 6:58 pm

Re: Nanolex Hybrid Wax

Viesti Kirjoittaja Jarde72 » To Elo 03, 2017 11:43 am

Onko tietoa hinnasta?

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Nanolex Hybrid Wax

Viesti Kirjoittaja Nanolex » To Elo 03, 2017 3:42 pm

Jarde72 kirjoitti:Onko tietoa hinnasta?
Tämä First Batch - Limited Edition paketti on suositusmyyntihinnaltaan noin 50e luokkaa ja myöhemmässä vaiheessa kun myyntiin saapuu 200ml purnukka ilman ekstroja sen suositusmyyntihinta on noin 60e luokkaa.
Kuva Kuva Kuva Kuva

Jarde72
Viestit: 4
Liittynyt: La Tammi 21, 2017 6:58 pm

Re: Nanolex Hybrid Wax

Viesti Kirjoittaja Jarde72 » Ke Elo 30, 2017 12:19 pm

Tulipahan tilattua kokeeksi purkki ensimmäistä erää :)

Vastaa Viestiin