Uutuuksia vuodelle 2016

Palautetta ja asiakaspalvelua koskeva keskustelualue.
Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ti Huhti 19, 2016 8:39 pm

Saksanmaalta on palauduttu vielä hetkeksi Suomen kamaralle eikä tietystikään tultu ilman uutisia. Instagramissa seuraajat ovat tämän tietysti nähneet jo ja taisipa nämä vilahtaa foorumillakin jossainvälissä mutta tässä nyt hiukan ensitietoa ja vielä puolivirallisesti, virallinen launchi tapahtuu jahka saadaan viralliset kuvat otettua sun muuta sen semmoista.

Eli viikonlopun aikana päämajalla paikalla olleille paljastettiin kokonaan uusi aluevaltaus meille; kiilloitustahnat sekä laikat.

Kuva

Kuva

Tahnoja ja laikkoja on kolmea karkeutta. Heavy Cut, Medium ja Finishing tahnoissa, Hard, Medium ja Soft laikoissa.

Pullojen kyljestä vapaasti suomennettuna:

Nanolex Heavy Cut Polish
Heavy Cut tahna poistaa syviä naarmuja ja 1500grit hiontajälkiä, sopii käytettäväksi niin rotskulla kuin epäkeskollakin ja jättää jälkeensä sen verti siistiä pintaa että viimeistelyn saa tehtyä ongelmatta Nanolex Medium tai Nanolex Finishing tahnoilla.
Parasta tulosta saa aikaiseksi käyttämällä pientä määrää tahnaa yhdessä Nanolex hard vaahtomuovilaikan tai villalaikan kanssa, noin 2000rpm kierroksilla.
Nanolex Heavy Cut Polish on valmistettu käyttämättä silikoniöljyjä, vahoja ja fillereitä.
Ravista kunnolla ennen käyttöä. Testaa yhteensopivuus näkymättömälle paikalle ensin. Älä käytä kuumilla pinnoilla. Suojele jäätymiseltä ja yli 32C lämpötiloilta.
Nanolex Heavy Cut Polish on kehitetty, testattu ja valmistettu Saksassa.

Nanolex Medium Cut Polish
on suunniteltu poistamaan nopeasti naarmuja, pyörrejälkiä ja pilvisyyttä sekä 3000grit hiontajälkiä, saaden aikaan liki täydellisen pinnan yhdellä työvaiheella.
Nanolex Medium Cut Polishia voi käyttää niin rotarylla kuin epäkeskollakin ja on suunniteltu toimimaan kaikilla maalipinnoilla.
Parasta tulosta saa aikaiseksi käyttämällä pientä määrää tahnaa yhdessä Nanolex vaahtomuovilaikkojen kanssa, noin 2000rpm kierroksilla.
Nanolex Medium Cut Polish on valmistettu käyttämättä silikoniöljyjä, vahoja ja fillereitä.
Ravista kunnolla ennen käyttöä. Testaa yhteensopivuus näkymättömälle paikalle ensin. Älä käytä kuumilla pinnoilla. Suojele jäätymiseltä ja yli 32C lämpötiloilta.
Nanolex Medium Cut Polish on kehitetty, testattu ja valmistettu Saksassa.

Nanolex Finishing Polish
poistaa pieniä naarmuja ja hologrammeja kaikilta maalipinnoilta jättäen jälkeensä loistavan, erittäin kiiltävän pinnan käytettiin sitten rotarya taikka epäkeskokonetta.
Parasta tulosta saa aikaiseksi käyttämällä pientä määrää tahnaa yhdessä Nanolex soft vaahtomuovilaikan kanssa, noin 2000rpm kierroksilla.
Nanolex Finishing Polish on valmistettu käyttämättä silikoniöljyjä, vahoja ja fillereitä.
Ravista kunnolla ennen käyttöä. Testaa yhteensopivuus näkymättömälle paikalle ensin. Älä käytä kuumilla pinnoilla. Suojele jäätymiseltä ja yli 32C lämpötiloilta.
Nanolex Finishing Cut Polish on kehitetty, testattu ja valmistettu Saksassa.


Kaikki tahnat ovat siis silikonivapaita eivätkä sisällä fillereitä tai suoja-aineita. Ovat myöskin täysin vesiliukoisia.

Laikat ovat samassa järjestyksessä väreiltään harmaa - hard, medium - vaaleansininen, soft - tummansininen.
Näistä keskimmäisellä eli medium laikalla on vielä pieni jippo hihassaan. Laikka nimittäin vaihtaa väriään vaaleansinisestä valkoiseksi kun laikan lämpötila nousee +50C lämpötilaan. Tämä on kehitetty erityisesti pehmeitä, tahmeita ongelmapintoja silmällä pitäen sekä tuoreeltaan maalattuja pintoja varten. Varsinkin tuoreeltaan maalatut pinnat alkavat vahingoittumaan kun lähestytään +60C lämpötiloja joten laikka antaa varoituksen hyvissä ajoin ennen sitä muuttuen valkoiseksi. Jäähdyttyään laikka tulee taas vaaleansiniseksi tietysti. Tämä saattaa joissain tilanteissa auttaa muttei tietysti ole varmasti hyödyllinen jokaisella pinnalla, mutta mukava olla olemassa jos semmoinen tilanne tulee vastaan.
Itse värin vaihtuminen on tehty lisäämällä vaahtomuoviin valmistusvaiheessa erityinen "pinnoite" mikä ei millään tavalla vaikuta itse laikan toimivuuteen eikä leikkaavuuteen millään tavalla.
Yritetään tästä saada julkaisukelpoinen video aikaiseksi piakkoin :)
Kuva Kuva Kuva Kuva

tunppi
Viestit: 199
Liittynyt: Ti Maalis 18, 2014 6:38 pm
Paikkakunta: tuusula

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja tunppi » Ti Huhti 19, 2016 10:37 pm

Onko nämä dat-aineita...?

Avatar
_paffa
Viestit: 1552
Liittynyt: To Heinä 21, 2011 11:06 pm
Paikkakunta: Kuopio

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja _paffa » Ti Huhti 19, 2016 10:43 pm

Innolla odotellaan että saa kokeiluun :buffer:

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ti Huhti 19, 2016 11:47 pm

tunppi kirjoitti:Onko nämä dat-aineita...?
On kyllä DAT aineita.
Mutta ei käyttäydy niinkuin esimerkiksi Menzernat eikä Schollit. Näitä voi ajaa paineella tai ilman, korkeilla kierroksilla tai matalilla kierroksilla, minkälaisella yhdistelmällä miten tykkää. Sinällään toimii vähän niinkuin Meguiarsin SMAT tahnat että toimii mitenpäin vain ajeltuna mutta koska partikkelit kuitenkin hajoavat ajettaessa niin saa viimeistellympää pintaa ja sinällään toimii vähän niinkuin Schollit tai Menzernat. Mutta ei kuitenkaan vaadi alkulämmittelyä taikka Zenith-ajotapaa niinkuin Menzernat tykkää eikä vaadi painetta niinkuin Schollit.

Sen verran vähän mitä itse vielä olen näitä kerennyt kokeilemaan niin Heavy Cutilla ja Hard laikalla sai kyllä testipaneelista 1500grit vesissä hiotut jäljet pois. Tosin oli käsin hiottu ja ihan miten sattuu niin vaati toisen kierroksen että sai syvemmät jäljet pois, kerralla ei saanut kaikkea. Paremmin hiotut jäljet olisi varmaan saanutkin. Mutta melkolailla täysin samaan tulokseen pääsi rotskulla ajellessa kun kokeili minimaalisella paineella ja täysillä kierroksilla kuin taas vähän enempi painaen ja pikkusen miedommilla kierroksilla. Ja meidän suht pehmiään mustaan testikonepeltiin riitti viimeistelyksi ajaa Medium Cutilla ja medium padilla ja sai holotonta aikaiseksi. Villallakin tuli kokeiltua Hard Cuttia ja sai komiat ajojäljet aikaiseksi mitä poistui medium-medium combolla oikein nätisti ja sai taas holotonta tulosta.
Menzernan 400 hävisi omien kokeilujen mukaan leikkaavuudessa Heavy Cutille, samoinkuin Schollin S3 Gold. Megun #100:sta vastaan en päässyt testaamaan kun ei ollut saatavilla Megun lekaa.
Medium Cut tuntuu oikein sopivalta tasapainolta leikkaavuuden ja viimeistelyn kanssa. Tällä sai ihan nätisti 3000grit vesissä hiotut jäljet pois ja holovapaata tulosta ihan yhdellä ajokerralla usealla eri tyylillä ajeltuna. Leikkaavuus on siellä jossain Scholl S17+ luokassa mutta helpompi käyttää ja viimeistelympää jälkeä saa aikaiseksi Medium Cutilla.
Finishing polish taas on leikkaavuudeltaan ehkä ihan napsun verran Schollin S30:stä parempi, ihan pikkuisen enempi sain pesuhuttua Finishing polishilla pois scholliin verrattuna mutta on oikein iloinen ajella rankemman louhimisen jälkeen tällä sitä viimeistä kiiltoa esille pinnasta.
_paffa kirjoitti:Innolla odotellaan että saa kokeiluun :buffer:
Eiköhän noita piakkoin saa kotosuomestakin, ainakin sitä tahtia viikonloppuna katosi kaikki maistiaispullot ja laikat mitä ehdittiin saamaan ja tilauksia on jo jonossa että kohtapuoliin löytyy jo lähikauppiaan hyllystä :)
Kuva Kuva Kuva Kuva

Avatar
Tonis
Viestit: 1440
Liittynyt: Ma Touko 03, 2010 9:34 pm
Paikkakunta: Pirkkala
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Tonis » Ke Huhti 20, 2016 7:38 am

Ei ilmareikää laikoissa
Wannabe-OCD

Wolfie
Viestit: 2751
Liittynyt: Ke Touko 12, 2010 7:12 pm

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Wolfie » Ke Huhti 20, 2016 8:12 am

Tonis kirjoitti:Ei ilmareikää laikoissaKuva
Tulee seuraavassa erässä toivottavasti tällä viikolla :)
Ei olla unohdettu teitä epäkeskon käyttäjiäkään ;)

örkinrumilus
Viestit: 152
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2014 9:21 pm
Paikkakunta: Hämeenlinna (Lammi)

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja örkinrumilus » Ke Huhti 20, 2016 10:50 am

Jossei pikkupullojen ja laikkojen hinnat tule olemaan erityisen korkeat niin täytyykin hommata vähän jokaista testiin, vaikka noita scholleja vielä hyllyssä onkin. Olettaen että pikkupulloja aineille tulee myös myyntiin. Ja keskireiälliset laikat kiitos nam :taputapu:

Avatar
Modifier
Viestit: 2145
Liittynyt: Ti Touko 04, 2010 12:53 am
Paikkakunta: sjk
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Modifier » Ti Marras 22, 2016 1:49 am

Sopii varmaan tähän jatkoksi, eli mitäs nämä uudet "ralli filmin" poistaja sekä tämä odex oikein ovat ?

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ti Marras 22, 2016 10:54 am

Modifier kirjoitti:Sopii varmaan tähän jatkoksi, eli mitäs nämä uudet "ralli filmin" poistaja sekä tämä odex oikein ovat ?
Nyt kun näitä pitäisi jo olla Suomen kamaralla niin valaistaan toki hiukan näitä uutuuksia


Kuva

ODEX - Nanolex ODEX on hajuton, nopeasti toimiva hajunpoistaja. ODEX sitoutuu kemiallisesti epämiellyttäviin hajua aiheuttaviin orgaanisiin yhdisteisiin ja neutralisoi ne erittäin nopeasti peittämättä niitä. Tupakan haju, lemmikkien hajut, läikkynyt maito, oksennus ja muut yleiset hajujen aiheuttajat neutralisoituvat minuuteissa. Sumuta vain Nanolex ODEXia suoraan hajun lähteelle. Nanolex ODEX on vesipohjainen seos ja on siksi turvallinen käyttää kaikilla pinnoilla.

Omista kokemuksista voin todeta sen verran että tätä meillä on testattu liki vuoden päivät. Ensimmäiset maistiaiset kuljettelin omassa laukussani viime vuoden joulukuussa Suomen kamaralle ja tuli testailtua milloin missäkin. Muutamia pulloja jakelin jo silloin lähiympäristöön kokeiltavaksi. Vaikka tuote oli erittäin toimiva jo silloin niin raaka-aineiden toimittaja pisti hiukan kapuloita rattaisiin. Raaka-ainetta ei ollut saatavissa yhtäkkiä ja kun sitä tuli taas saataville oli se aivan väärässä muodossa eikä toiminut. Nyt on kuitenkin haalittu semmoinen toimittaja jolta tuota raaka-ainetta saa järkevissä määrissä, toimivana ja sopivassa olomuodossa vieläpä.
Omien kokeilujen mukaan tällä saa tunkkaisenkin tupakanhajun autosta pois ihan vartissa. Samoin myös esimerkiksi märän koiran hajut poistuu minuuteissa. Tätä on testailtu niin takseissa kuin kotitalouksissakin. Koska litku on täysin vesipohjainen eikä sisällä mitään myrkyllistä niin tätä kehtaa käyttää aivan missä vain. Juoda ei tietysti kannata eikä sumutella silmiin. Itse tuote ei tuoksu juuri miltään, aivan pieni vivahde saippuan tyyppisestä tuoksusta mutta muuten aivan neutraali eikä siis peitä hajuja vaan nimenomaan poistaa ne.
Käyttö on niinkin yksinkertaista kuin suihkuttele suoraan sinne mistä hajua tulee ja anna olla. Kunhan lämpötila on plussan puolella ja ilmassa on edes hiukan kosteutta niin tuote toimii samointein ja itseasiassa pysyy aktiivisena ehkä noin viikon tuhoten samointein uusia hajuja myöskin.
Toki tietysti sisusta kannattaa putsata ensin. Tilanteen mukaan imurointi, pölyjen, lasien ja muovien pyyhintä ja tarvittaessa vaikka painehuuhtelu kankaille ensin niin tuote pääsee vaikuttamaan pelkästään jäljelle jääneisiin hajuihin.
Myyntikoot pitäisi olla 200ml/750ml/5000ml/10000ml.

Kuva

Race Film Remover - Nanolex Race Film Remover on erittäin tehokas tehokas puhdistusaine joka on suunniteltu poistamaan kaikkea likaa jota normaalisti esiintyy kilpa-autoissa. Kiitos erityisten raaka-aineiden se on erittäin tehokas puhdistusaine ja rasvanpoistoaine joka poistaa öljyt, rasvat, kumijäänteet, vahat, bitumit, tervat, liimat ja muut vastaavat liat. Nanolex Race Film Remover ei sisällä halogenoituja hiilivetyjä eikä aromaattisia liuottimia. Race Film Remover haihtuu täysin jättämättä jämiä jälkeensä.

Tämä tuote kehiteltiin alkujaan Renaultin Formula tiimille. He käyttivät aluksi meidän Tar Removeria ja Final Finishiä vedettömän pesun tyylisesti puhdistaakseen autot aina ajojen jälkeen, niitä kun ei oikein voi vedellä kauheasti pestä. Kehiteltiin sitten heidän tarpeisiin sopiva puhdistuslitku jolla saisi kerralla kaiken semmoisen lian pois jota kilpailun aikana auton pintaan ilmestyy yleensä. Pienien testien jälkeen Rellulla oltiin erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja todettiin että tämmöiselle olisi ehkä markkinaa niin miksei suoraan myyntiinkin.
Omien testien perusteella tämä on erittäin näppärä tuote nimenomaan rasvaiseen ja öljyiseen moskaan. Konehuoneessa muhineet öljykuonat ja vaseliinien tyyppiset rasvat sulavat oikein iloisesti ja helposti. Myöskin pikeen, bitumiin ja jopa pihkaan tämä tehoaa yllättävän hyvin. Pienpoistossa hiukan häviää nopeudessa dedikoidulle pienpoistolle, mutta toimii siinäkin. Kuivuneita pihkapallojakin tällä saa poistettua. Varsinkin driftaajat ovat myös tykänneet kuinka kivasti tämä puree kumihöttöön takapuskurissa.
Ja koska RFR haihtuu 100%:ti ja jättämättä mitään jämiä jälkeensä itsestään niin tätä voi käyttää sisällä ja huuhtelematta vallan mainiosti. Varsinkin herkempien konehuoneiden putsaamiseen mukava tuote. Ja mikäjottei jos auton laittelee pukkien päälle ja nappaa vanteet irti niin toimii mukavasti kaarien putsaamisessakin.
Käyttö on yksinkertaista. Sen kuin sumuttelee mielellään kuivaan pintaan, antaa vaikuttaa muutaman minuutin ja avustaa hiukan brushilla ja pyyhkii lian irti mikrokuituliinalla. Voi tottakai myös huuhdella lian pois jos mahdollista.
Kemistin mukaan tämä puree kaikkeen mahdolliseen orgaaniseen eli mihin tahansa missä on hiiltä molekyylirakenteessa mukana. Epäorgaaniseen likaan kuten mineraaleihin ei pure.
Myyntikoot pitäisi olla 200ml/750ml/5000ml

Kuva

Uudet laikkakoot on myös vihdoin saatavilla!
Kysyntään vastataksemme tarjolle laiteltiin myöskin pienempiä laikkoja eli 90mm halkaisijaltaan 12mm paksuja eli niitä ohkaisempia.
Sekä myös 165mm halkaisijalla 20mm keskireiällä 12mm ohkaiset ns. Rupes tyyliset ja kokoiset laikat.
Nopeimmat varmaan myös huomaavat että keskikarkean laikan väri on vaihtunut. Vaikka se vaaleansininen laikka oli hauska jippo että se vaihtaa väriä valkoiseksi lämmetessään ja varoittaa liian lämpimästä pellin pinnasta niin loppuviimein sille ei ollut juurikaan kysyntää ja oli siksi myöskin turhan kallis. Näitä väriä vaihtavia ei enää tule ja keskikarkean laikan väri on vaihtunut violetiksi, samalla myöskin hinta pitäisi laskeutua samalle tasolle karkean ja viimeistelylaikan kanssa.
Tahnoista alkaa olla myös saatavilla 100ml samplekokoja kaikista kolmesta.

Pitäkäähän silmät auki, lisää on vielä tulossa ;)
Kuva Kuva Kuva Kuva

Avatar
Modifier
Viestit: 2145
Liittynyt: Ti Touko 04, 2010 12:53 am
Paikkakunta: sjk
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Modifier » Ti Marras 22, 2016 1:34 pm

Kiitoksia. Jäädään odottamaan mitä vielä on tulossa.

Avatar
Posambique
Viestit: 2746
Liittynyt: Ke Marras 03, 2010 5:51 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Posambique » Ke Marras 23, 2016 10:43 am

Race Film Remover on nerokas ja mahtava tuote! Suosittelen :thumb:

Ihmettelen jos ei ole seuraava DetailingWorld -hype, mutta toisin kuin osa niistä: tämä oikeasti toimii.
"Urku auki, pelti kii"

örkinrumilus
Viestit: 152
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2014 9:21 pm
Paikkakunta: Hämeenlinna (Lammi)

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja örkinrumilus » Ke Marras 23, 2016 2:27 pm

Mitä eroa race film removerilla ja ex:llä on? ts. voiko toisella korvata toisen ja omaa lisäksi laajemman käyttöalueen? Hinta äkkiä netistä selatessa näytti asettuvan samoihin raameihin.

Avatar
Bastard
Apupoika
Viestit: 791
Liittynyt: Ke Kesä 22, 2011 1:34 pm
Paikkakunta: Seinäjoki / Reisjärvi
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Bastard » Ke Marras 23, 2016 3:36 pm

Tästä keskustelin Nanolexin kanssa ja RFR ei korvaa EX:ää ennen pinnoitusta tehtävissä puhdistuksissa. Eli EX on ns. parempi rasvis, mutta ei poista esim pikeä, kumi purua tms... RFR voisi olla hyvä Avery Surface Cleanerin korvaaja, hox teippaajat ;)
- 303, Autobrite Direct, Auto Finesse, Bouncer's, Britemax, Meguiar's, Microfiber Madness, Monello, Nanolex, Rupes, Scholl Concepts - www.shineld.fi
Detailing Store: Pohjankaari 4, 60120 Seinäjoki, 040 5530871, info@shineld.fi

samunoz
Viestit: 4244
Liittynyt: La Marras 06, 2010 2:40 pm
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja samunoz » Ke Marras 23, 2016 4:10 pm

Hinnat?

Avatar
Modifier
Viestit: 2145
Liittynyt: Ti Touko 04, 2010 12:53 am
Paikkakunta: sjk
Viesti:

Re: Uutuuksia vuodelle 2016

Viesti Kirjoittaja Modifier » Ke Marras 23, 2016 6:37 pm

Nähtävillä esim. Antin kaupan sivuilta.

Vastaa Viestiin