Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Palautetta ja asiakaspalvelua koskeva keskustelualue.
Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ma Huhti 11, 2016 1:15 am

Nyt Seinäjoen ensiesiintymisen jälkeen lienee sopiva aika esitellä itseni kaikille teille kinnaslaisille.

Hei, mä olen Pete ja mä olen alkohol... Ei vaan siis detaileri. Vaikka en tiedä kumpi on pahempi loppuviimein :lol:

Nimeni on siis Petri, olen kolmekympin virstanpylvään ohittanut miespuolinen karvanaama joka on kiertänyt elämänsä pitkin poikin eteläisempää Suomea. Kotia ei kuitenkaan ole koskaan löytynyt mistään pidemmäksi aikaa ja veri on aina vetänyt kiertelemään ja hämmästelemään uusia tuulia. Detailingin pariin eksyin aikoinaan parisen vuotta ennen pesukinnas.com foorumin perustamista. Tosin silloin ei voinut oikein detailingista puhua, mutta muutaman kaverin kanssa tykättiin pitää autoista edes jonkinmoista huolta joten niitä pestiin ja vahailtiin vähän väliä kun joku paikka tekemiselle löytyi. Jos ei muuten niin sitten vaikka paikallisen Shellin polettipesussa, kunhan tuli puhtaaksi. Kuitenkin melkolailla heti foorumin perustamisen jälkeen eksyin lueskelemaan mitä sieltä löytyi, vähän jotain vinkkiä paremmista aineista ja työtavoista ja sille tielle tuli jäätyä. Petterin kanssa viime vuonna keskusteltiinkin foorumin alkuajoista ja kasvusta ja muistaakseni taisin olla ihan ensimmäisten joukossa jotka nimimerkin foorumille avasi. Pikkuhiljaa tarinaa alkoi kertyä foorumille, lisää käyttäjiä, harrastelijoita ja ammattilaisia ja keskusteltavaa riitti. Samaan aikaan tuli omia varastoja täydennettyä milloin milläkin ja testailtua kaikenlaista mahdollista. Samalla alkoi mielenkiintokin nousta ja lisää tietoa aloin ahmimaan ulkomaisiltakin keskustelupalstoilta.

Viitisen vuotta sitten harrastustoiminta nousi kuitenkin ihan uusiin ulottuvuuksiin kun sain vihdoin hankittua omat harrastetilat ystävän kanssa kimppaan. Helpotti kummasti kun ei tarvinnut säilyttää enää kaikkia tarvikkeita lihalaatikossa komerossa ja pakata kaikki aina mukaan matkaan kun innostui lähtemään TI-halliin pesulle. Ja siitähän se syöksykierre alkoikin kun tilaakin oli aivan erilailla. Nopeasti alkoi kerääntymään niin työkaluja kuin aineita kuin tarvikkeitakin aivan erilailla kaikki kaapit täyteen :)
Pari vuotta sitten tuli aivan hetken mielijohteesta lähdettyä Seinäjoelle Shineldin järjestämälle Nanolex päivälle kun sen viikonlopun suunnitelmat peruuntuivat yllättäen. Olihan se tarpeeksi hyvä tekosyy lähteä toiselle puolen Suomea kun kerran joku oli saanut houkuteltua ulkomailta asti oikein ison jehun jollain keinolla tänne perähikiälle näyttäytymään. Tämä germaani kuitenkin osoittautui harvinaisen fiksuksi tapaukseksi ja jotain osui ajatusmaailmoissa sen verran hyvin yhteen että siitä alkoi pikkuhiljaa kehittymään kaveruutta. Yhteystietoja vaihdettiin ja siitä lähtien on yhteyttä pidettykin välillä enemmän ja välillä vähemmän. Kuitenkin takaraivoon jäi kummittelemaan kutsu mennä käymään Saksassa kurkkaamassa toimintaa pääkallopaikalla ja sekin reissu tuli toteutettua heti seuraavalla talvilomalla.

Viime vuonna homma karkasikin sitten hiukan käsistä. Sain houkuteltua herra pääjehun hylkäämään syntymäpäiväsuunnitelmansa ja lentämään taas tänne keskelle ei mitään Himokselle Detailing Partyille ja ukko vielä ihme ja kumma suostui. Kuitenkin sen viikonlopun aikana Florian manasi työtaakan määrää ja totesi että tarvinnee palkata lisää työvoimaa kohtapuoliin. Noin kymmenesosasekunnin miettimisen jälkeen olin jo käsi pystyssä ilmoittautumassa vapaaehtoiseksi; puoliksi vitsillä, puoliksi tosissani. Sillä kertaa asia jäi kuitenkin siihen. Seuraavana viikonloppuna hemmottelin itseäni omakustannereissulla Britteihin Waxstockiin katsomaan miten tuommonen tapahtuma oikein vetää ihmisiä suuren maailman meiningillä ja olihan sekin kokemus. Siellä kuitenkin iltaa istuskellessa Florian tuli kysymään varovaisesti olinko ollut ihan tosissani edellisenä viikonloppuna Himoksella, olisinko oikeasti valmis harkitsemaan hyppäämään Nanolexin kelkkaan työkseni. Vastakysymyksenä taisin kysyä jos hän ihan tosissaan on halukas tämmöiselle kouluttamattomalle näprääjälle tarjoamaan tekemistä ja vieläpä maksamaan siitä niin mun ei ainakaan tarvitse edes harkita.

Viime vuoden marraskuussa aloitin sivutyönä pikkuhiljaa hivuttamaan itseäni Nanolexin maailmaan täältä Suomesta käsin. Vastailin sähköposteihin, selailin forumeita, vastailin kysymyksiin Florianin puolesta, pidin yhteyksiä muutamiin maahantuojiin pitkin maailmaa ja tein itseäni tunnetuksi. Joulukuussa käväisin pääkallopaikalla Saarbrückenissä Saksassa pohjustelemassa täyspäiväiseksi työntekijäksi ryhtymistä, katselemassa asuntoja, selvittelemässä tarvittavia paperihommia ja muuta sen semmoista. Samaan aikaan kuitenkin tein täyttä päivää Nanolexilaisena viikon verran paikan päällä. Päivittäisiä hommia kuten kehitteillä olevien tuotteiden testailua, tuotteiden pullottamista, etiketöintiä, tilausten keräilyä ja pakkaamista sekä tietysti kovaa suunnittelua mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Henkilökunta otti minut lämpimästi vastaan ja reissun loppupuolella kyseltiinkin jo kovasti koska aion tulla pysyvästi Saksaan :)

Nyt kuitenkin eletään jo pitkällä huhtikuuta ja vihdoin ja viimein erinäisten kommellusten aiheuttamien viivästyksien vuoksi on vihdoin aika laittaa isot rattaat pyörimään, pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja lähteä siirtymään Saksaan täyspäiväiseksi Nanolexiläiseksi. Pari viikkoa tässä vielä vierähtää niputtaa viimeiset paperihommat sun muut täällä päässä ja sitten nenä suuntaa kohti etelää ja Saarbrückenia. Ihan täyttä tietoa ei vielä ole mitä kaikkea toimenkuva tulee sisältämään mutta joka kerta kun Florianin kanssa asiasta tulee puhuttua niin herra johtajalla on jotain uutta suunnitteilla allekirjoittaneen pään menoksi. Eli Jack of All Trades tyylinen yleinen jokapaikanhöylä taitaa olla sopiva kuvaus. Isoina osina on kuitenkin likimain kaikkien ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa yhteistyö eli ne kaikki joilta Saksa ei taivu päässee meikäläisenkin kanssa juttelemaan. Myöskin melkolailla kaikki firman varsinkin digitaalinen ulosanti on isona osana eli kaikki mahdolliset sosiaaliset mediat, nettisivujen päivitykset, foorumeiden ylläpidot, koulutukset niin pääkonttorilla kuin ulkomaillakin sekö edustustapahtumat erinäisissä tapahtumissa. Saa nähdä mitä aika tuo tullessaan ja mitä toimenkuvaan kuuluu ensi vuonna 8-)

Näppäimistön tälläpuolen on siis yksi teikäläisistä. Ja vaikka tämä tarina ei varmastikaan kaikkia kiinnostakaan niin silti lienee vähintäänkin reilua jakaa tämä teidän kaikkien kanssa koska ilman pesukinnas.com foorumia tätä ei olisi varmaan koskaan kohdalleni tapahtunut. Olisin varmaan edelleen tyytyväisesti pesemässä autoani pari kertaa vuodessa Shellin polettipesussa ja vahailemassa parkkipaikalla Korrekilla ja vanhalla t-paidalla :D

Vähintä mitä voin tehdä pitääkseni huolta juuristani tällä foorumilla on tuoda teille kaikille tänne foorumille esille ensikäden tietoja ja uutisia milloin mistäkin mitä meillä on tapahtumassa Saksan päässä. Siksi juuri tämä nimimerkki perustettiin ja kiitos foorumin ylläpitäjien saatiin vielä Apupoika-titteli ja oma pieni nurkkaus foorumilta. Samat apupoikasäännökset koskee Nanolexiä kuin muitakin apupoikia, eli aktiivisuutta pitää olla, kaikkia pitää auttaa niin paljon kuin vain kykenee ja tietysti korruptiolahjat jaetaan reilusti käyttäjille eikä ylläpitäjille jatkossakin.

Sydämellinen kiitos siis vanhoille ja uusille nimimerkeille tasaisesti. Kiitos teidän kaikkien yksi suomalainen on onnistunut änkemään itsensä autonhoitotuotteiden valmistajan palkkalistoille valloittamaan maailmaa ja raivaamaan reittiä muille seurata perässä.

Petri "Wolfie" Tiirikainen
Technical Support Manager
Nanolex Car Care
Taubelfd 18
66121 Saarbrücken
p.tiirikainen ät nanolex.de
Kuva Kuva Kuva Kuva

OskuV
Viestit: 221
Liittynyt: Ti Touko 13, 2014 11:47 am
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja OskuV » Ma Huhti 11, 2016 1:24 am

Onnittelut pestin johdosta, sovit siihen hommaan varmasti hyvin! :thumb:
"The best or nothing" - Gottlieb Daimler

Avatar
Modifier
Viestit: 2145
Liittynyt: Ti Touko 04, 2010 12:53 am
Paikkakunta: sjk
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Modifier » Ma Huhti 11, 2016 2:29 am

Niin kuin Shineldillä nähdessä sanoinkin, että jonkun moinen aavistus heräsi kuka nimimerkin takaa löytyy. Suomalainen töissä Nanolexilla olisi ollut sen verran kova juttu, että siitä olisi jo kuultu täältä, Antilta tai Florianilta. Eikä Google kääntäjä ihan noin hyvä sentään ole :)

Hieno homma kaiken kaikkiaan ja onhan se hienoa saada yksi "meistä" ihan pelipaikoille töihin. Jätkä tekee historiaa :D

Onnittelut vielä tämänkin kautta ja kuten Osku sanoikin, sovit sinne ja maailmalle varmasti hyvin :thumb:

Avatar
*Kaide
Viestit: 986
Liittynyt: Ma Syys 13, 2010 3:27 pm

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja *Kaide » Ma Huhti 11, 2016 7:06 am

Onnittelu Wolfielle kovasta pestistä :taputapu: .

Viimeksi viime viikolla selailin forumilta lukemattomia projektitarinoita ja pettymykseksi totesin ettei yhtään Wolfie/Demon-taisteluparin tuotosta ollut tullut.
Tässäpä syy selvisi, mies joutui oikeisiin töihin... :rolf:

Avatar
Juuso-X
Viestit: 72
Liittynyt: La Kesä 08, 2013 9:18 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Juuso-X » Ma Huhti 11, 2016 7:22 am

Onnittelut Petelle!
Kyllä tuollaiseen mahdollisuuteen kannattaa tarttua kun kohdalle tulee :good:
Isossa maailmassa pyörähtäminen tekee hyvää ja avaa lisää ovia tulevaisuuteen.

Terveiset Malesiasta
Juha

Avatar
Lowlife
Viestit: 992
Liittynyt: Ti Maalis 15, 2011 12:15 am

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Lowlife » Ma Huhti 11, 2016 8:26 am

Oikea mies oikeassa roolissa! Aivan mahtava juttu! Mä lähdin myös vuoden alusta takas maailmalle hakemaan sitä viimeistä kiiltoa (ei autoja kuitenkaan kiillotella;))

Lowlife
Dubai

PS: Matti ja Teppo sanoi joskus aikoinaan mulle, että kaiken takana on nainen. Olin ihan varma, että olis ollut nanolexinkin takana. Huoh, mihin tässä elämässä voi enää luottaa jos ei Mattiin ja teppoon ja risaan kondoomiin...
Black isn't a color, it's a career.

Juha U
Viestit: 4643
Liittynyt: Ti Syys 13, 2011 8:24 pm

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Juha U » Ma Huhti 11, 2016 8:37 am

Jonkun matkaa luettuani, keksin et kuka on kyseessä. Hieno homma,sillä Pete on ehdottomasti oikea henkilö tuohon hommaan. Otathan sä sit tyttöystävän mukaan ?

samunoz
Viestit: 4235
Liittynyt: La Marras 06, 2010 2:40 pm
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja samunoz » Ma Huhti 11, 2016 9:01 am

Ei kyllä yllättänyt yhtään kuka pestin sai. Sellaista vähän ounastelinkin jo tuosta aiemman postauksen kuva linkistä. :D

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ma Huhti 11, 2016 9:12 am

Kiitokset kaikille onnitteluista

Kyllä tässä ihan mielenkiintoisen kokoinen muutos on tulossa. Vaikka tässä on tehty lähtöä jo viime vuoden marraskuusta lähtien ja melko tarkkaan on selvillä kaikki mitä tässä tarvitsee nyt tehdä, lähettää papereita ja ilmoituksia valtion virastoille, irtisanoa nettilinjaa ja muita sopimuksia, kirjata uusi nimi tallin vuokrasopimukseen, hommata green card auton vakuutuksille jne niin kyllähän tässä tekemistä riittää tälle parille viikolle. Vappuna pitäisi olla jo Saarbrückissa eli ihan hirveästi ei jää luppoaikaa. Kuitenkin tarvitsee palkkatöissä käydä vielä parin viikon ajan nyhtämässä viimeisetkin ropposet matkakassaan.

Sinällään muuttoa avittaa kummasti se että tässä on puolen vuoden aikana tullut hankkiuduttua eroon melkolailla kaikesta maallisesta omaisuudesta. Se mitä jäljellä enää on mahtuu tuon kartanojylliksen takaloosteriin helposti. Kaikki loput hommaan sitten uutta siellä toisessa päässä.

Niin ja Juhan kysymykseen vastatakseni, parempi puolisko potkaisi mut pellolle jo hiukan yli vuosi sitten eikä uutta ole ilmaantunut tilalle. Sekin ehkä osaltaan helpotti hiukan tätä päätöstä lähteä :) Ja kun ei jälkikasvuakaan ole siunaantunut eikä mitään velkojakaan niin mikäs tässä on lähtiessä.

Jonkunlaista päiväkirjaa täytyy kuitenkin yrittää saada pidettyä ja päiviteltyä henkilökohtaisella puolella koska se nyt ihan sata varmaa että tän kokoluokan myllerryksessä sattuu ja tapahtuu jos jonkinlaista. Vaikka se nyt ei välttämättä monia kiinnosta niin ainakin omia kavereita ja sukulaisia varmaan kiinnostaa hiukan kuulla ehkä nähdäkin missä mies viilettää ja mitä siellä tapahtuu. Mutta niitä ei sekotella sen ihmeemmin firman puolelle, ne jääkööt sitten henkilökohtaisille sosiaalisen median kanaville :)
Kuva Kuva Kuva Kuva

hb81
Viestit: 118
Liittynyt: Su Maalis 17, 2013 5:56 pm
Paikkakunta: Kellokoski
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja hb81 » Ma Huhti 11, 2016 9:41 am

Hitto miten hienoa! :good:
Onnea uudelle tielle. Pistä Suomi tutuksi Saksassa :kippis:

Avatar
Demon
Viestit: 1966
Liittynyt: Ke Elo 25, 2010 2:55 pm
Paikkakunta: Lahti City
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Demon » Ma Huhti 11, 2016 9:43 am

Viimeksi viime viikolla selailin forumilta lukemattomia projektitarinoita ja pettymykseksi totesin ettei yhtään Wolfie/Demon-taisteluparin tuotosta ollut tullut.
Tässäpä syy selvisi, mies joutui oikeisiin töihin... :rolf:
Tässä se päälimmäinen syy tuohon topikkien puuttumiseen on.
Kyllä noita hommia ollaan tehty ja ne ketkä minua ja Wolfieta seuraavat instagramissa ovat tämän kyllä huomanneet :)

Viikonloppuna parikin kysymystä tuli liittyen Wolfie/Demon parivaljakkoon sekä Detailcaveen. Detailcave on ja jatkuu vaikka toinen aloittanut päätähti maasta poistuu :D

Naureskeltiinkin tuossa viikonloppuna, että vajaan viiden vuoden yhteis/työ/elo/symbioosi päättyy :rolf: :rolf:
Instagram: ahoneja
Instagram: detailcave

Avatar
Posambique
Viestit: 2746
Liittynyt: Ke Marras 03, 2010 5:51 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Posambique » Ma Huhti 11, 2016 11:38 am

Aivan valtaisasti onnea! Upea homma!

Muista vinkata Pete mulle kun tarviitte autonhoidosta sairaalloisesti kiinnostuneen ajoneuvotekniikan diplomi-insinöörin saksan ja englannin kielen taidolla varustettuna. Valmistunen kesällä... ;)
"Urku auki, pelti kii"

K70
Viestit: 2754
Liittynyt: Ti Touko 04, 2010 8:56 am
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja K70 » Ma Huhti 11, 2016 12:51 pm

Onnittelut pestistä ja menestystä uralle! :thumb:

Nimimerkin osasin kyllä yhdistää heti ensimmäisestä postauksesta, jonka uudella nimimerkillä luin.
Sen verran persoonallinen ja erottuva kirjoitustyyli...positiivisessa mielessä.

Antti O
Viestit: 1066
Liittynyt: Ma Kesä 28, 2010 2:54 pm
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Antti O » Ma Huhti 11, 2016 1:06 pm

Onnittelut ja varmasti oikein hyvä valinta. Täälläpäässä on ollut useita vuosia ajatuksena kun pääsis Saksaan muuttamaan. Kielitaitoakin sen suhteen vähän on mutta tuskin tarpeeksi että voisi työskennellä ja pärjätä porukassa tai hoitaa virastoissa asioita. Oon siellä jonku 30 kertaa käyny lomareissuilla ja ihastunut maahan ja sen siisteyteen ja ilmastoon. Ei tarvi talvella varmaan motoxeja kaivella kun ei ole nastoja tai hiekkaa. ;)
Vieläkö meinasit siellä pesu/kiillotushommia touhuta vapaa-ajalla?

Pidähän meitä ajantasalla miten siellä menee, kirjottele tosiaan vaikka blogia. Olen itsekin Saarbrückenissa muutamia kertoja käynyt, ihan kiva kaupunki se on. Siitä ei ole pitkä matka Stuttgartiin tai vaikkapa Ranskan puolelle pyörimään kun se rajahan on ihan siinä vieressä. Käy muuten ihmeessä Völklingenissä katsomassa sitä järettömän kokoista vanhaa terästehdasta (unescon suojelukohde). Käytiin Juha U kanssa siellä viime keväänä. Melkonen nähtävyys.

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Nanolex » Ma Huhti 11, 2016 9:47 pm

Antti O kirjoitti: Vieläkö meinasit siellä pesu/kiillotushommia touhuta vapaa-ajalla?
Vapaa-aika? Mitä se semmoinen on?
Ei vaan, kyllä tästä mulle tulee ihan suvereenisti elämäntapa eikä vain työpaikka, tulen olemaan 24/7 töissä enemmän tai vähemmän virallisesti. Siinähän se hauska puoli onkin kun esimerkiksi tätä pesukinnas.comin lueskelua lasketaan jatkossa työn tekemiseksi :lol: Florianin kanssa ollaan molemmat niin samalla aaltopituudella sen kanssa että jos työ oikein mieluisaa niin ei se oikeastaan ole enää työtä vaan sitä tulee tehtyä ihan mielellään ja huomaamattakin ihan kokoajan. Siitä tulee enempi semmoinen elämäntapa jossa vähän sekottuu omat harrastukset ja vapaa-ajan toilailut mutta kuitenkin osaltaan liittyy melkolailla aina töihin.

Mutta kyllä varmasti tulee kiillotteluita tehtyä. Ihan asiakashomminakin mutta työajalla. Pitäähän mun pitää omat taidot yllä harjottelemalla että osaa sitten muita neuvoa.
K70 kirjoitti: Nimimerkin osasin kyllä yhdistää heti ensimmäisestä postauksesta, jonka uudella nimimerkillä luin.
Sen verran persoonallinen ja erottuva kirjoitustyyli...positiivisessa mielessä.
Kiitos. Ehkä? :oops: Ei vaan, enhän minä osaa olla kirjoittamatta tuohon tyyliin. Siitä mut tunnistaa helposti. Ja jos joskus joku muu tällä samalla nimimerkillä kirjoittelee niin eiköhän tuon kirjoitustyylistä huomaa olenko se minä vai en. :D
Posambique kirjoitti: Muista vinkata Pete mulle kun tarviitte autonhoidosta sairaalloisesti kiinnostuneen ajoneuvotekniikan diplomi-insinöörin saksan ja englannin kielen taidolla varustettuna. Valmistunen kesällä... ;)
Pidetään mielessä, sitä ei koskaan tiedä mitä aika tuo tullessaan ;)
Kuva Kuva Kuva Kuva

samunoz
Viestit: 4235
Liittynyt: La Marras 06, 2010 2:40 pm
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja samunoz » Ma Huhti 11, 2016 9:57 pm

Nanolex kirjoitti: Mutta kyllä varmasti tulee kiillotteluita tehtyä. Ihan asiakashomminakin mutta työajalla. Pitäähän mun pitää omat taidot yllä harjottelemalla että osaa sitten muita neuvoa.
Milloinkohan niitä Nanolexin omia kiillotusaineita nähdään ;)

vesil
Viestit: 209
Liittynyt: Ma Marras 07, 2011 9:44 pm

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja vesil » Ti Huhti 12, 2016 9:48 pm

Onnea ja menestystä Wolfielle uudessa hommassa! Kuulostaa hyvälle kun voi yhdistää työn ja harrastuksen. :good:

Viltsu
Viestit: 985
Liittynyt: Ke Elo 03, 2011 4:01 pm
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Viltsu » Ke Huhti 13, 2016 11:33 am

Mahottoman isot onnittelut hommasta! :good:
Eihän sitä järin vaikea ollut arvata, että kuka nimimerkin takaa paljastuu :lol:

Avatar
Bastard
Apupoika
Viestit: 788
Liittynyt: Ke Kesä 22, 2011 1:34 pm
Paikkakunta: Seinäjoki / Reisjärvi
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Bastard » To Huhti 21, 2016 11:36 am

Nanolex kirjoitti:Pari vuotta sitten tuli aivan hetken mielijohteesta lähdettyä Seinäjoelle Shineldin järjestämälle Nanolex päivälle kun sen viikonlopun suunnitelmat peruuntuivat yllättäen.
Kuten tästä näkee niin aina kannattaa Seinäjoelle eksyä kun jotain tapahtuu niin voi päästä ison äärelle :lol: ja Antti kannattaa voidella erinäisillä virvokkeilla aina päivän päätteeksi ;)
- 303, Autobrite Direct, Auto Finesse, Bouncer's, Britemax, Meguiar's, Microfiber Madness, Monello, Nanolex, Rupes, Scholl Concepts - www.shineld.fi
Detailing Store: Pohjankaari 4, 60120 Seinäjoki, 040 5530871, info@shineld.fi

Avatar
Nanolex
Apupoika
Viestit: 93
Liittynyt: Pe Joulu 11, 2015 7:31 pm
Paikkakunta: Saarbrücken
Viesti:

Re: Kuka on Nanolex nimimerkin takana?

Viesti Kirjoittaja Nanolex » To Huhti 21, 2016 10:15 pm

Bastard kirjoitti:
Nanolex kirjoitti:Pari vuotta sitten tuli aivan hetken mielijohteesta lähdettyä Seinäjoelle Shineldin järjestämälle Nanolex päivälle kun sen viikonlopun suunnitelmat peruuntuivat yllättäen.
Kuten tästä näkee niin aina kannattaa Seinäjoelle eksyä kun jotain tapahtuu niin voi päästä ison äärelle :lol: ja Antti kannattaa voidella erinäisillä virvokkeilla aina päivän päätteeksi ;)
Todellakin allekirjoitan tuon ensimmäisen, jälkimmäisestä en tiedä :lol:

Tässä on nyt pitkin tätä ja viime viikkoa järjestelty asioita kuntoon ja alkaa pikkuhiljaa valonpilkahdus näkymään tunnelin päässä. Likimain kaikki paperisota on jo käyty loppuun täältä päästä tai ainakin laitettu etenemään niin pitkälle kuin vain voi, maallinen omaisuus katoaa liki itsekseen uusille omistajille parempaan käyttöön ja matkajärjestelyt on melkolailla kaikki hoidettu. Pikkusen on vielä viimesiä ilmoitteluita jäljellä sinne tänne ja tuonne mutta viimeisetkin hoituu netin ylitse Saksanmaalta käsin. Kovasti se vaan sieltä lähtöpäivä lähenee hetki hetkeltä ja tasan viikon päästä tällä kellonlyömällä pitäis olla autobahnilla köröttelemässä kovaa vauhtia Saarbrückeniin päin :)
Kuva Kuva Kuva Kuva

Vastaa Viestiin