Sivu 1/1

DIY -osio

Lähetetty: Ke Joulu 07, 2011 9:04 am
Kirjoittaja Urran
Hei Pesukinnaslaiset!

Ylläpito on nyt lisännyt sen paljon puhutun "Oppaat osion" mikä tällä kertaa sai nimekseen DIY. Löydät sen täältä.

DIY osio on tarkoitettu käyttäjien ja miksei apupoikienkin/tuotteiden edustajienkin tekemiä ohjeita ja ohjeistuksia varten. Osioon ei normaali käyttäjä voi lisätä topicceja eikä näin ole tarkoituskaan. Varsinainen ohjeistus tehdään ensin sille kuuluvaan Tuotteet ja Tekniikat -osioon mistä ylläpito siirtää sen DIY -osioon nähdessään tarpeelliseksi/ansaituksi. Oppaissa luonnollisesti halutaan pitää tietty taso joten ottakaahan paljon kuvia ja kirjoitelkaahan paljon tekstiä ;)

Haluankin provosoida ja asettaa foorumilaisille haasteeksi tehdä oppaita, myös ihan arkisistakin detailingiin liittyvistä hommista. Lisäksi ylläpito toivoo että foorumilaiset ehdottavat ylläpidolle DIY osioon jo vanhoja topicceja (edes ylläpito ei voi muistaa kaikkia).

Muistutuksena vielä että offtopiccia tulee DIY osiolla etenkin välttää, en voi korostaa tätä riittävästi. Topicceihin voi ja tuleekin kommentoida. Ylläpito toivoo että viestit koskevat käsiteltävää aihetta ja erityisesti silloin kun omaat eriävän mielipiteen/tavan tehdä kys. asia, on kommenttisi tärkeä. Näin saatat auttaa jotain joka on kokematon kys. hommassa. Myös tarkentavat kysymykset on tottakai tervetulleita :)

Ystävällisin Terveisin:
Mika / Ylläpito

Re: DIY -osio

Lähetetty: Pe Joulu 30, 2011 1:42 pm
Kirjoittaja -JP-
DIY-osio kaipaisi hyvin tehtyä "Mallimerkintöjen poistaminen" -topiccia. Tästä aiheesta kysellään useasti monella merkkifoorumilla ja tältä foorumilta varmasti löytyy kokemusta asiasta.

Joten, kun joku on seuraavan kerran menossa merkkejä poistamaan niin kamera messiin ;)