Ohjeet ja Säännöt (lue tämä ennen ilmoituksen jättämistä)

Vain yksityishenkilöille, EI yrityksille! Ainoastaan detailing tuotteita.
Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 2855
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Ohjeet ja Säännöt (lue tämä ennen ilmoituksen jättämistä)

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Ke Marras 09, 2011 3:53 pm

Pesukintaan palstat alkaa entistä enemmän käymään kuumana kaupankäynistä. Toistaiseksi tämä on tehty "yleisiä asiallisia käytäntöjä noudattaen" mutta pesukinnas.com modet halusi vähän muistuttaa käyttäjiä, ja tehdä säännöt selviksi:
 • Myyntiosasto on yksityishenkilöiden kaupankäyntiä varten ja yritysten (tai jos ylläpito epäilee kyseessä olevan yritys) ilmoitukset tullaan kysymättä poistamaan.
 • Myyjän sitovissa kauppapaikoissa kuten Huuto.netissä tai muissa myytävien kohteiden myyminen kiellettyä, tähän sisältyy myös ko. kohteiden mainostaminen täällä. Myynti ilmoituksen tulee siis olla tämän foorumin ohjeiden mukaan täydellinen eikä pelkkä linkki esim. nettivaraosaan.
 • Hintapyynnöt ovat pakollisia, ja tuote tulee myydä sillä hinnalla mikäli joku tarjoaa sen, eikä pitää ns. huutokauppaa sen jälkeen jos joku tarjoaisi vielä lisää. Poikkeuksena erikseen mainittu huutokauppa.
 • Mikäli myyjä myy tuotetta huutokaupalla sen tulee käydä selvästi ilmi sekä viestin otsikosta että viestistä. Tuotteelle tulee kuitenkin määrittää jokin lähtöhinta (esim. 1€), päivämäärä jolloin huutokauppa päättyy sekä mahdollinen optio kieltäytyä myymästä tuotetta jos ei saa haluamaansa hintaa.
 • Paikkakuntatiedot ovat pakollisia mikäli ne ei käy ilmi profiilista
 • Järki käteen uppailujen kanssa - pidä vähintään viikko uppailujen välissä (tuotteita ei ainakaan toistaiseksi ole niin paljoa PK.com:in foorumeilla myynnissä ettei lukija jaksaisi selata "tuoreita" myytäviä kohteita).
 • Palvelujen (esim. myllytyspalvelun) myynti suoraan kiellettyä, siitä huolimatta sitä saa tarjoutua ostamaan. Tällöin viestistä tulee käydä ilmi toivottavat työt, auton merkki ja malli, vuosimalli ja väri. Lisäksi toivomusten tarkennus on aina bonusta.
 • Perseily, offtopic ja muu turha pois. Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa myytävästä tuotteesta tai muuta järkevää keskustelua myynti topicissa, pysy poissa sieltä.
 • Tarjoukset threadiin, ei yksityisviesteinä. Luonnollisesti mikäli olet valmis maksamaan täyden hinnan voit olla suoraan yhteydessä myyjään. Toki on hyvä kuitata topicciin että ostat täydellä hinnalla (Sitova; Näin ollen myös myyjän tulee myydä tuote ensimmäiselle "koko summan maksavalle", joka on ilmoittautunut topicissa.) Huomaathan tämän jos myyt samaa tuotetta myös muilla foorumeilla!
 • Ostajien tulee muistaa että tarjous on pitävä, älä tarjoa jollet ole varma että aiot ostaa.
 • Ostajien tulee myös huomioida että mikäli he ostavat tuotteen postiennakolla, on paketti noudettava. Mikäli ostaja "estyy" jostain syystä hakemasta pakettia, on hänen korvattava postikulut myyjälle. Mikäli foorumin ylläpitoon kantautuu tietoja jonkun käyttäjän tälläisestä käytöksesta johtaa se aina sanktioihin.
 • Myyjän tulee mainita myyntipostauksessaan käyvät toimitustavat
Pidämme oikeudet muutoksiin ja lisäyksiin. Avaa tämä viesti vaikka toiseen välilehteen ilmoitusta tehtäessä ja käy viestisi läpi tämän avulla ennen julkaisua.

Lisäys 5.3.2014
 • Myynti-ilmoitusten jättäminen on sallittua ainoastaan aktiivisille jäsenille, joilla on vähintään 50 viestiä foorumilla. Ostoilmoituksia tämä rajoite ei koske.
 • Myyjä on ilmoittanut tuotteelle hinnan. Älä toimi hintapoliisina. Jos tuotteen hinnoittelu on mennyt täysin pieleen käytä "ilmoita tämä viesti" -toimintoa.

Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 2855
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Re: Ohjeet ja Säännöt (lue tämä ennen ilmoituksen jättämistä

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Pe Marras 02, 2012 8:45 am

Ennen ilmoituksen jättämistä, lukekaa nämä säännöt. Hintatiedot ovat myyntipalstan ilmoituksissa pakollisia.

Avatar
TKe_
Site Admin
Viestit: 2855
Liittynyt: To Elo 12, 2010 8:21 pm

Re: Ohjeet ja Säännöt (lue tämä ennen ilmoituksen jättämistä

Viesti Kirjoittaja TKe_ » Ke Maalis 05, 2014 9:31 am

Sääntöjä hienosäädetty.

Vastaa Viestiin